Kapcsolat: +36 70 507 42 42 - gergelyrobi@gmail.com

ZGL Média: Trubadúr – Gergely Róbert rendhagyó születésnapi koncertje Zuglóban

Gergely Róbert színész, énekes, Zugló díszpolgára A Trubadúr címmel rendhagyó születésnapi koncertjét a Stefánia Palotában, Zuglóban tartotta, vagyis abban a kerületben, ahol 65 évvel ezelőtt megszületett, majd felnőtt, és ahol első lemezét is rögzítette. A koncertjére akkora volt az érdeklődés, hogy február 4-én két előadást is tartott fergeteges sikerrel.
2023.02.06.

RTL Reggeli: 65 évesen újra szerelmes Gergely Róbert

Január 21-én töltötte 65. életévét Gergely Róbert, ezzel hivatalosan is nyugdíjas lesz. Ezzel egy új korszak kezdődik az életében, ezt pedig február 4-én egy koncerttel ünnepli meg. Az énekes magánéletéről csak annyit árult el: újra szerelmes, és ezt a boldogságot szeretné magának és párjának megtartani.
2023.02.02.

Abaházi Presszó - Gergely Róbert

A napokban ünnepelte születésnapját Gergely Robi, ennek apropóján élő koncerttel IS kedveskedünk Nektek
2023.01.27.

NLC: A ma 65 éves Gergely Róbert akkor és most

Színész-énekesként ismeri az ország, de Gergely Róbert rendezőként, íróként, sőt: díszlettervezőként is kipróbálta már magát. Megnéztük mennyit változott a ’80-as évek óta körülrajongott születésnapos sztár.
2023.01.21.

Klubrádió: Klubdélelőtt

A Klubrádió Kun Zsuzsa vezette műsorában jártam, a "Klubdélelőtt"-ben.
2023.01.21.

65 éves korában talált rá a szerelem: Gergely Robi boldogabb, mint valaha

Gergely Róbert úgy érzi,most van igazán összhangban a karrierje a magánéletével. Az énekes azonban igyekszik óvni szerelmi életét a nyilvánosság elől.
2023.01.20.

Rádió Bézs: Létay Dóra - "Egy nő & egy férfi" című műsorának vendége voltam

Róbert Gergely megkapó őszinteséggel beszélt magáról, arról, miért döntött úgy főiskolásként, hogy soha az életben nem fog Szécsi Pál dalokat énekelni - és mi változtatott ezen -, arról, hogy lehet-e 0-24-ben, hatvan éven át romantikusnak lenni, de elárulta azt is, mi az a gyógyszer, ami minden nehéz pillanatán átsegíti.
2022.11.21.

CEOSZ diabétesz világnapi rendezvény

A CEOSZ a diabétesz világnap tiszteletére rendezett nagyszabású rendezvényre hívja és várja az érdeklődőket 2022. november 12. szombat 9:30 – 15:00 között az ELTE Lágymányosi Campus (Pázmány Péter sétány 1/c) épületében....
Annak érdekében, hogy a rendezvényen eltöltött néhány óra ne csak hasznos, hanem szórakoztató is legyen, Gergely Róbert kellemes kikapcsolódásra invitálja a résztvevőket „Dúdold velem” népszerű slágerválogatásával, amelyben partnere a bájos Némedi-Varga Tímea lesz.
2022.11.12.

RTL Reggeli: Gergely Róbert a szerelemről: Jó, hogyha az embernek van egy olyan magánszigete, ahová nem vár látogatókat

Gergely Róbert jövőre új korszakba lép, ahogy ő fogalmaz nemsokára ingyen utazhat. Őt azonban a nyugdíj gondolata nem foglalkoztatja, új darabra készül, egy one man show-ra, aminek a Trubadúr címet adta, a bemutató január 22-én lesz. Zugló díszpolgárává avatták, és a szerelem is rátalált.
2022.10.24.

zuglo.hu: Zugló Díszpolgára lettem

Zugló Díszpolgára címet vehetett át Gergely Róbert színész, énekes.
2022.10.08.

Szereted-e még!? - Gergely Róbert nosztalgikus koncertje

Gergely Róbert énekes-színész ezen az estén zenekarával, a Studio 11 Combóval olyan sláger- és feldolgozás produkcióval áll színpadra, ami maga az igazi NOSZTALGIA. Így felcsendülnek majd Szécsi Pál, Nádas Gábor, Fényes Szabolcs, Hajdú Júlia és sok más dalszerző, előadó ikonikus vagy éppen elfeledett dalai. Az énekes-színész számos meglepetést is tartogat. Legyen e koncert és a meglepetések részese Ön is!
2022.09.08.

TV2 Mokka: Gergely Róbert otthagyta a színpadot: Orvosai kényszerpihenőre ítélték

Gergely Róbert az hossző idő után most először szólalt meg betegségéről, ami miatt orvosai még a színpadtól is eltiltották.
2022.06.21.

LifeTV: Egy örök klasszikusra táncoltunk ma reggel: Gergely Róbert az Emmanuelle-lel érkezett hozzánk

Petőfi Sándor költeményét A helység kalapácsát vitte színpadra Gergely Róbert, amelynek részleteiről az Ébredj velünk-ben mesélt. A covid után előkerült néhány régi darab, ami most ismét színpadra kerül, de számos új munkára készül. Gergely Róbert dalra is fakadt, miközben Ábel Anitáékat is megtáncoltatta.
2022.03.28.

TV2 Mokka: Gergely Róbert magyarázatot adott: Ezért változtatta meg a nevét

Gergely Róbert 1958-ban Vajek Róbert néven látta meg a napvilágot. Édesanyja őszintén elárulta, hogy férjével megviselte őket a gyermekük névváltoztatása.
2022.03.15.

Élő koncert az Abaházi Presszóban - Valentin Nap

Hosszú idő után ismét élőben jelentkezünk, Gergely Robival - aki énekelni fog az Abaházi Presszó hallgatóinak - Valentin Nap alkalmából /IS/
2022.02.14.

"Rég várok rád..." 30 éves Jubileumi Nagykoncert

Gergely Róbert színművész, előadóművész, rendező 30 éves Jubileumi Nagykoncertjének összeállítása. A fantasztikus sikerű koncertből még árad a nyár melege és a szívet-lelket melengető dallamok szépsége.
2021.08.08.

Kertész leszek, fát nevelek... Gergely Róbert mesés kertjében jártunk

Gergely Róbert figyel a részletekre, különösen, ha a kertjéről van szó. Mindennek megvan a maga tudatosan kialakított helye. Nem kerüli el a figyelmét egyetlen elszáradt levél vagy virágszirom sem. Éppen ezektől szabadította meg növényeit, mielőtt megérkeztünk az udvarába. (Készítette: Rizsányi Rózsa, Bokor Ádám)
2021.07.23.

30 éves az Emanuelle – Gergely Róbert akkor és most

Hihetetlen, de idén már 30 éve, hogy megjelent Gergely Róbert egyik ikonikus slágere, az Emanuelle. A dalt a mai napig gyakran eljátsszák retró bulikon, rendezvényeken és esküvőkön. A zenész az RTL Reggeliben emlékezett vissza a 30 évvel ezelőtti karrierjére, és még képeket is mutatott azokból az időkből.
2021.07.21.

Gergely Róbert: „A színház az én igaz szerelmem”

Jókor emeltem föl a telefont, jókor voltam jó helyen és időben – mondta Gergely Róbert. A híres színész és táncdalénekessel az elmúlt időszak eseményeiről, a színház szeretetéről, karrierje emblematikus pillanatairól, köztük az Emmannuelle-ről és Szécsi Pál örökségéről is beszélgetett a Vasárnap Reggel újságírója.
2021.01.26.

Balázsék: Lángosfutár lett Gergely Róbert

Rádió 1, Balázsék című műsorában beszélget Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc Gergely Róberttel arról, hogy mit csinál lángosfutárként.
2020.11.27.

Itt vannak a részletek: Így lett lángosfutár Gergely Róbert

A koronavírus-járvány mindenkit megvisel, ez alól a hírességek sem kivételek. Ahogy arról a Ripost beszámolt, Gergely Róbert is munka után nézett a napokban.
2020.11.25.

Gergely Róbert az RTL Klub "Konyhafőnök VIP" című műsorában

Gergely Róbert minél több fortélyt szeretne ellesni a séfektől
2020.11.03.

Életünk a színház - interjú a Váróterem magazinnal

Vonzó, sármos, fáradhatatlan. Az elmúlt közel 4 évtizedben szinte semmit sem változott. Akár Szécsi Pál bőrébe bújva énekel időtlen slágereket, akár édes, szórakoztató zenés vígjátékban remekel, megdobogtatja a hölgyek szívét.
2019.11.07.

Interjú Rosario Gallival

Rosario Galli Budapesten!
A Kőrösi Kulturális Központban!
A videóinterjút készítette: Csaba Beatrix
2019.04.24.