Kapcsolat: +36 70 507 42 42 - gergelyrobi@gmail.com

Blogpress: Garden party a Gergely kertben

Gergely Róbert színművész kollégák és barátok közt...! 2023. júliusát írjuk. Éljük a kánikula és forróság napjait. Gergely Róbert színművész-rendező Gergely Kertjében egy fantasztikus társaság gyülekezik és ünnepel. Nem ez az első, de nem is az utolsó a könnyed beszélgetésekkel, sztrorikkal és különlegesen szórakoztató magánszámokkal megfűszerezett hétköznap délután. Pillantsunk be ebbe a meglepetésekkel teli összejövetel feledhetetlen pillanataiba.
2023.07.

ZGL Média: Trubadúr – Gergely Róbert rendhagyó születésnapi koncertje Zuglóban

Gergely Róbert színész, énekes, Zugló díszpolgára A Trubadúr címmel rendhagyó születésnapi koncertjét a Stefánia Palotában, Zuglóban tartotta, vagyis abban a kerületben, ahol 65 évvel ezelőtt megszületett, majd felnőtt, és ahol első lemezét is rögzítette. A koncertjére akkora volt az érdeklődés, hogy február 4-én két előadást is tartott fergeteges sikerrel.
2023.02.06.

Abaházi Presszó - Gergely Róbert

A napokban ünnepelte születésnapját Gergely Robi, ennek apropóján élő koncerttel IS kedveskedünk Nektek
2023.01.27.

NLC: A ma 65 éves Gergely Róbert akkor és most

Színész-énekesként ismeri az ország, de Gergely Róbert rendezőként, íróként, sőt: díszlettervezőként is kipróbálta már magát. Megnéztük mennyit változott a ’80-as évek óta körülrajongott születésnapos sztár.
2023.01.21.

Klubrádió: Klubdélelőtt

A Klubrádió Kun Zsuzsa vezette műsorában jártam, a "Klubdélelőtt"-ben.
2023.01.21.

Rádió Bézs: Létay Dóra - "Egy nő & egy férfi" című műsorának vendége voltam

Róbert Gergely megkapó őszinteséggel beszélt magáról, arról, miért döntött úgy főiskolásként, hogy soha az életben nem fog Szécsi Pál dalokat énekelni - és mi változtatott ezen -, arról, hogy lehet-e 0-24-ben, hatvan éven át romantikusnak lenni, de elárulta azt is, mi az a gyógyszer, ami minden nehéz pillanatán átsegíti.
2022.11.21.

CEOSZ diabétesz világnapi rendezvény

A CEOSZ a diabétesz világnap tiszteletére rendezett nagyszabású rendezvényre hívja és várja az érdeklődőket 2022. november 12. szombat 9:30 – 15:00 között az ELTE Lágymányosi Campus (Pázmány Péter sétány 1/c) épületében....
Annak érdekében, hogy a rendezvényen eltöltött néhány óra ne csak hasznos, hanem szórakoztató is legyen, Gergely Róbert kellemes kikapcsolódásra invitálja a résztvevőket „Dúdold velem” népszerű slágerválogatásával, amelyben partnere a bájos Némedi-Varga Tímea lesz.
2022.11.12.

zuglo.hu: Zugló Díszpolgára lettem

Zugló Díszpolgára címet vehetett át Gergely Róbert színész, énekes.
2022.10.08.

Szereted-e még!? - Gergely Róbert nosztalgikus koncertje

Gergely Róbert énekes-színész ezen az estén zenekarával, a Studio 11 Combóval olyan sláger- és feldolgozás produkcióval áll színpadra, ami maga az igazi NOSZTALGIA. Így felcsendülnek majd Szécsi Pál, Nádas Gábor, Fényes Szabolcs, Hajdú Júlia és sok más dalszerző, előadó ikonikus vagy éppen elfeledett dalai. Az énekes-színész számos meglepetést is tartogat. Legyen e koncert és a meglepetések részese Ön is!
2022.09.08.

LifeTV: Egy örök klasszikusra táncoltunk ma reggel: Gergely Róbert az Emmanuelle-lel érkezett hozzánk

Petőfi Sándor költeményét A helység kalapácsát vitte színpadra Gergely Róbert, amelynek részleteiről az Ébredj velünk-ben mesélt. A covid után előkerült néhány régi darab, ami most ismét színpadra kerül, de számos új munkára készül. Gergely Róbert dalra is fakadt, miközben Ábel Anitáékat is megtáncoltatta.
2022.03.28.

TV2 Mokka: Gergely Róbert magyarázatot adott: Ezért változtatta meg a nevét

Gergely Róbert 1958-ban Vajek Róbert néven látta meg a napvilágot. Édesanyja őszintén elárulta, hogy férjével megviselte őket a gyermekük névváltoztatása.
2022.03.15.

Élő koncert az Abaházi Presszóban - Valentin Nap

Hosszú idő után ismét élőben jelentkezünk, Gergely Robival - aki énekelni fog az Abaházi Presszó hallgatóinak - Valentin Nap alkalmából /IS/
2022.02.14.

"Rég várok rád..." 30 éves Jubileumi Nagykoncert

Gergely Róbert színművész, előadóművész, rendező 30 éves Jubileumi Nagykoncertjének összeállítása. A fantasztikus sikerű koncertből még árad a nyár melege és a szívet-lelket melengető dallamok szépsége.
2021.08.08.

Kertész leszek, fát nevelek... Gergely Róbert mesés kertjében jártunk

Gergely Róbert figyel a részletekre, különösen, ha a kertjéről van szó. Mindennek megvan a maga tudatosan kialakított helye. Nem kerüli el a figyelmét egyetlen elszáradt levél vagy virágszirom sem. Éppen ezektől szabadította meg növényeit, mielőtt megérkeztünk az udvarába. (Készítette: Rizsányi Rózsa, Bokor Ádám)
2021.07.23.

30 éves az Emanuelle – Gergely Róbert akkor és most

Hihetetlen, de idén már 30 éve, hogy megjelent Gergely Róbert egyik ikonikus slágere, az Emanuelle. A dalt a mai napig gyakran eljátsszák retró bulikon, rendezvényeken és esküvőkön. A zenész az RTL Reggeliben emlékezett vissza a 30 évvel ezelőtti karrierjére, és még képeket is mutatott azokból az időkből.
2021.07.21.

Gergely Róbert: „A színház az én igaz szerelmem”

Jókor emeltem föl a telefont, jókor voltam jó helyen és időben – mondta Gergely Róbert. A híres színész és táncdalénekessel az elmúlt időszak eseményeiről, a színház szeretetéről, karrierje emblematikus pillanatairól, köztük az Emmannuelle-ről és Szécsi Pál örökségéről is beszélgetett a Vasárnap Reggel újságírója.
2021.01.26.

Balázsék: Lángosfutár lett Gergely Róbert

Rádió 1, Balázsék című műsorában beszélget Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc Gergely Róberttel arról, hogy mit csinál lángosfutárként.
2020.11.27.

Itt vannak a részletek: Így lett lángosfutár Gergely Róbert

A koronavírus-járvány mindenkit megvisel, ez alól a hírességek sem kivételek. Ahogy arról a Ripost beszámolt, Gergely Róbert is munka után nézett a napokban.
2020.11.25.

Életünk a színház - interjú a Váróterem magazinnal

Vonzó, sármos, fáradhatatlan. Az elmúlt közel 4 évtizedben szinte semmit sem változott. Akár Szécsi Pál bőrébe bújva énekel időtlen slágereket, akár édes, szórakoztató zenés vígjátékban remekel, megdobogtatja a hölgyek szívét.
2019.11.07.

Interjú Rosario Gallival

Rosario Galli Budapesten!
A Kőrösi Kulturális Központban!
A videóinterjút készítette: Csaba Beatrix
2019.04.24.